Trots zijn we op onze 21 partners die deze tweede editie van de Food Boost Challenge mede mogelijk maken! Deze grote en kleine organisaties vertegenwoordigen het gehele spectrum: van onderwijs tot en met gezondheidsvoorlichting, en van marketing tot en met productie. Ook zijn er diverse partners vanuit de hotspots, denk aan retail, festivals en sportlocaties.

Partners hebben een essentiƫle rol in de Food Boost Challenge. Zo helpen ze de jongeren met de conceptuitwerking en coachen hen waar nodig. Ook staan diverse partners openen om de concepten in een later stadium te pilotten.

Donderdag 16 februari 2023 vond het partnerevenement van de Food Boost Challenge Limburg plaats bij Roda JC. We maakten kennis, bespraken de aanleiding van deze Challenge in Zuid-Limburg en keken alvast vooruit naar de aankomende evenementen. Zie ook het fotoverslag in de fotogalerij.

Meer weten over de partners of over partnerschappen? Check dan onze partnerpagina. Interesse om partner te worden van deze of een volgende Food Boost Challenge? Stuur dan een mailtje naar info@foodboostchallenge.nl

Partners 2022-23

Partners 2021-22

JOGG
ISW
Jumbo
vermaat
Combilo

Initiatiefnemers