Word partner van de FOOD BOOST CHALLENGE

Wil jouw bedrijf of organisatie bijdragen aan onze gezonde ambitie om gezondere eetgewoontes voor jongeren makkelijker en leuker te maken? Willen jullie innovaties op dit gebied versnellen en ondersteunen, en inzicht krijgen in het eetgedrag van jongeren? Of willen jullie in contact komen met jong talent? Laat dan je (bedrijfs-)gegevens achter via het contactformulier of mail naar info@foodboostchallenge.nl.

De Food Boost Challenge partners vormen een essentieel onderdeel van dit initiatief. Door inbreng van expertise op het gebied van ondernemerschap, en met hun resources, ambitie en visie helpen zij jongeren om de volgende stap te maken naar een gezondere wereld.

Als partner van een Food Boost Challenge krijg je zichtbaarheid en bekendheid binnen een netwerk van organisaties die streven naar een gezondere generatie. Daarnaast kun je als partner…

… inzicht krijgen in de behoeftes van jongeren als het gaat om gezond aanbod of het stimuleren van de gezondere keuze;
… input geven aan het onderzoek om die inzichten te verzamelen die voor jullie waardevol zijn;
… input geven aan de criteria van de Challenge en/of de ingestuurde ideeën en oplossingen beoordelen zodat de beste concepten kunnen worden geselecteerd voor fase 3;
… scouten op nieuwe talenten en ideeën;
… talentvolle jongeren coachen in het verder uitwerken, valideren en realiseren van hun potentieel winnende concepten;
… netwerken met andere geëngageerde bedrijven en maatschappelijke organisaties;
… nieuwe samenwerkingen creëren en maatschappelijke impact realiseren door de implementatie van innovatieve oplossingen!

Om een Food Boost Challenge tot een succes te maken, vragen we een minimale bijdrage aan partners. Deze bestaat uit een financiële bijdrage en een in kind bijdrage (bijvoorbeeld het coachen van een team, een locatie ter beschikking stellen voor een event of een prijs ter beschikking stellen voor de winnaars). Heb je interesse om partner te worden, dan gaan we over de exacte invulling van deze bijdrage graag nader in gesprek!

Partners 2022-23

Partners 2021-22

JOGG
ISW
Jumbo
vermaat
Combilo

Initiatiefnemers