Na een spannende afsluiting van de minor Food Service van Zuyd Hogeschool zijn nu ook de finalisten vanuit deze minor bekend: Teams TostiTruck, FresHub en QuickPick gaan door naar de Finale van de Food Boost Challenge Limburg editie! In een periode van 10 weken werkten 60 jongeren in 10 teams aan dit parallelle traject van de Food Boost Challenge. De jongeren volgden gastcolleges, Q&A-sessies en excursies naar Schiphol, Scelta Institute en Kitchen republic.
Met deze drie teams bovenop de zes teams uit de reguliere Food Boost Challenge, komen we in totaal uit op 35 finalisten: jongeren afkomstig uit voortgezet onderwijs, MBO, HBO en universiteit. Een diverse groep talentvolle jongeren met eigen ideeën over hoe jongeren vaker te verleiden zijn tot die gezondere keuze buitenshuis. De oplossingen variëren van productidee, tot tech-oplossing en cateringconcept. Ook benieuwd naar de ideeën? Houd dan onze socials in de gaten. Eind volgende week lanceren we videos met pitches van alle teams, én kun je stemmen voor de publieksprijs! En donderdag 8 juni pitchen alle teams nog eens live voor publiek en vakjury. Wil je de finale niet missen, maar heb je nog geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan een mailtje naar: info@foodboostchallenge.nl.