CHALLENGE 2022-23: FOOD BOOST CHALLENGE LIMBURG

Verleid jij Limburgse jongeren tot het maken van gezondere voedselkeuzes?

Heb jij hét idee waarmee we de eetomgeving gezonder kunnen maken en waardoor jongeren in Limburg sneller kiezen voor gezond? De Food Boost Challenge Limburg gaat op zoek naar baanbrekend ideeën die gezond eten makkelijker, aantrekkelijker en leuker maken. Heb jij het beste idee? Dan kun je, samen met je team, €5000,- winnen en een gezonde voedingsbodem leggen voor jouw carrière.

Bedenk jij bijvoorbeeld..?

  • Een geniaal concept voor bijvoorbeeld een hotspot waar veel jongeren komen, of een beleving rondom gezonde voeding waardoor het eten ervan makkelijker, leuker of hipper wordt?
  • Nieuwe kanalen of manieren van presenteren waardoor jongeren in bijvoorbeeld de school- of sportkantine, in het OV of in de supermarkt sneller en eenvoudiger kiezen voor gezond?
  • Of heb jij een ander fantastisch idee om de eetomgeving van jongeren te verbeteren en de gezonde keuze de makkelijke keuze te maken?

… dan gaan we in 2022-23 een geweldig traject voor je uitzetten! Daarin wordt jouw idee, van concept tot product, ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende bedrijven!

Begin 2023 vindt je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt om deel te nemen aan de Food Boost Challenge Limburg. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

VERLEID JIJ JONGEREN TOT GEZONDERE VOEDSELKEUZES?

ZIJ GINGEN JE VOOR...

Er zijn al diverse ondernemers die hun passie voor gezond eten gecombineerd hebben met een geweldig verdienmodel zoals Maggioni groentepizzaBitesWeLoveVeggie OatsTommies snacktomaatjesJackfruit vleesvervangersWholy Greens groente pasta, The Avocado Show, verspakketten en  Groente Wraps.

Stuk voor stuk ondernemers die bewezen hebben dat je met een gezonde drive écht het verschil kan maken met bijvoorbeeld groenten en fruit. Kunnen we jouw idee binnenkort toevoegen aan dit lijstje met vernieuwers?

DOE MET ONS MEE!

Wil je met ons meedoen, of wil je meer informatie en updates ontvangen? Laat je gegevens achter via het contactformulier, mail naar info@foodboostchallenge.nl of volg ons op social media.